Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΤΟΝ ...ΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@@@ΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!

σχόλιο "Α.Π.": Ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει χάσει την δουλειά του, δεν εργάζεται κανείς στην οικογένειά του, πεινάει, σε λίγο θα του πάρουν και το σπίτι για να μείνει σε καταλύμματα που θα του φτιάξει η τρόικα για να μένει και εξακολουθεί να βγάζει τον Σαμαρά καταλληλότερο Πρωθυπουργό! Τέτοια είναι η μαλάκυνση του Έλληνα ψηφοφόρου. 

Οριακό προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου του ΣΥΡΙΖΑ της τάξης του 0,3% για τις εθνικές εκλογές δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα Παραπολιτικά.


Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 20,4%, η ΝΔ 20,1%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, το ΚΚΕ 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, το ΠΑΣΟΚ 4% και η ΔΗΜΑΡ 2,6%.


Στο ερώτημα ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, οι ερωτηθέντες αναφέρουν ΣΥΡΙΖΑ 44,7%, ΝΔ 27,1%, δεν ξέρω /δεν απαντώ 22,7% και άλλο 5,5%.


Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργόςσυγκεντρώνοντας ποσοστό 45,4% έναντι του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ακολουθεί με 31,7%. Ενώ το «κανένας» επιλέγουν το 21,2% των ερωτηθέντων
και ΔΞ/ΔΑ αναφέρει το 1,7%.





Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές του Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται έχοντας ποσοστό 21%.

Ακολουθεί η ΝΔ με 20,2%, η Χρυσή Αυγή με 8,2%, το ΚΚΕ με 4,6%, το ΠΑΣΟΚ με 4,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,0% και η ΔΗΜΑΡ 3,3%.





Στο ερώτημα ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις επόμενες ευρωεκλογές, οι ερωτηθέντες αναφέρουν ΣΥΡΙΖΑ 36,7%, ΝΔ 29,4%, δεν ξέρω /δεν απαντώ 27,9% και άλλο 6,0%.
real.gr

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ !!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ .
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ.
    ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή