Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΘΕΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
                                                                                                                                                                        twitter:@egerssi

            Όλες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλλονται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεκδότες, δηλαδή από τους συστημικούς νταβατζήδες της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, καταδεικνύουν την τάση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Κάτι που σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά το bonus των 50 εδρών που δίνει ο κάλπικος νόμος στο πρώτο κόμμα, αλλά του δίνει και το δικαίωμα διερεύνησης σχηματισμού κυβέρνησης. Στις ίδιες δημοσκοπήσεις η ΝΔ εμφανίζεται ως το δεύτερο κόμμα στην επιλογή των πολιτών. Βέβαια, υπάρχουν και οι δημοσκοπήσεις που διενεργούν ξένες πρεσβείες στην Αθήνα και των οποίων τα κράτη ενδιαφέρονται απόλυτα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Τέτοιες είναι οι πρεσβείες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και της Γερμανίας. Σε αυτές λοιπόν τις δημοσκοπήσεις, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο με πολύ μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ, αντίθετα με τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις των μεγαλοκαναλαρχών και των μεγαλοεκδοτών, οι οποίες εμφανίζουν οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το εντυπωσιακό όμως, είναι πως δεύτερο εμφανίζεται το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» και η ΝΔ κατέχει την τρίτη θέση.   
            Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν πολύ καλά τα επιτελεία της ΝΔ και απεργάζονται καθημερινά διάφορα προεκλογικά σενάρια, προκειμένου να μικρύνουν αυτή τη διαφορά ή και αν μπορέσουν να την εξαλείψουν. Άλλωστε, έχουν ως πυξίδα το επιτυχημένο σύνθημα «ευρώ ή δραχμή», που έριξαν αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012 (18,85%) και κατάφεραν να εξασφαλίσουν μέσα σε ένα μήνα, δηλαδή στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 (29,66%), επιπλέον ποσοστό της τάξεως του 10,81%.
            Έτσι, στη Συγγρού και στου Μαξίμου έχουν δημιουργηθεί ομάδες εργασίας, οι οποίες παρακολουθούν τα όσα λέγονται στα ΜΜΕ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  και προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα όποια πολιτικά λάθη εκφράζονται λόγω απειρίας,  μετάλλαξης θέσεων ή ιδεολογικών τοποθετήσεων που θα ενοχλούσαν το εκλογικό σώμα. Στην παρούσα φάση λοιπόν, επειδή το άνοιγμα μεταξύ των δυο κομμάτων είναι μεγάλο, θα πρέπει να δημιουργηθεί από πλευράς της ΝΔ, ένας επικοινωνιακός σεισμός που θα εξαγριώσει τον λαό μας απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα προεκλογικό όπλο για τη ΝΔ που θα «έκλεινε» την ψαλίδα στις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές και το αποτέλεσμα των οποίων θα καθορίσει τον χρόνο των εθνικών εκλογών, που ποτέ δεν είναι δυνατόν να γίνουν το 2016 που ευαγγελίζεται ο Αντώνης Σαμαράς.
            Η Ορθοδοξία είναι η θρησκεία των Ελλήνων και κατά συνείδηση αλλά και κατά το ελληνικό Σύνταγμα. Στη ΝΔ γνωρίζουν τις ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την θρησκεία μας. Γνωρίζουν πως οι περισσότεροι είναι άθεοι. Γνωρίζουν πως σε όλες τις ορκωμοσίες έναρξης κοινοβουλευτικής περιόδου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ασεβούσαν προς την θρησκεία των Ελλήνων και προς τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο που τελούσε την ορκωμοσία και είτε αποχωρούσαν από την Βουλή, είτε άπλωναν την «αρίδα» τους ξεδιάντροπα στα έδρανα της Βουλής. Γνωρίζουν πως είναι υπέρμαχοι του διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας, που βεβαίως δεν είναι αυτό που φαίνεται από μέρους τους αλλά αυτό που κρύβεται επιμελώς. Και αυτό που φαίνεται, είναι η πληρωμή των μισθών των κληρικών από την Εκκλησία της Ελλάδος. Αυτό όμως, που κρύβεται, είναι ότι η Εκκλησία από ΝΠΔΔ (Νομοθετικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) θα μετατραπεί σε ΝΠΙΔ (Ιδιωτικού Δικαίου). Αυτό σημαίνει πως μια σειρά μέτρων θα πλήξουν το υφιστάμενο καθεστώς, όπως επί παραδείγματι, θα πρέπει να «κατέβουν» όλες οι Ιερές εικόνες από Δημόσιους οργανισμούς και σχολεία (ήδη δεν υπάρχει Εικόνα στην υπηρεσία ταυτοτήτων της Αστυνομικής Ασφάλειας Αμαρουσίου, ενώ εμφανώς φαίνονται τα ίχνη πως κάποτε εκεί υπήρχε Εικόνα). Όλα αυτά καθώς και πολλά άλλα τα γνωρίζουν στη ΝΔ!
            Ωστόσο, οι της ΝΔ περίμεναν τη «χρυσή» ευκαιρία, μια «κατάθεση» απιστίας και αντιχριστιανισμού από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τους δόθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014 στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, από τον υπεύθυνο Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος! Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ρουκετοπόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τα θρησκευτικά πιστεύω του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε παρακάτω την υποκριτική ανακοίνωση της ΝΔ που ξεχειλίζει από «αγάπη» και υπέρμετρη «προστασία» των Χριστιανορθόδοξων πιστεύω του λαού μας: «Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ι. Αμανατίδης, αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμά του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι΄ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του. Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».  
            Βρε άθλιοι αγύρτες της ΝΔ, περιμένατε τον Αμανατίδη για να καταλάβετε τον Αντιχριστιανισμό του Τσίπρα και της παρέας του; Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος για την Ορθοδοξία και κηρύξατε «Ιερό» πόλεμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της αθεΐας του;         Ξεχάσατε τον πόλεμο που κάνατε εσείς στην μεγάλη μορφή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού, τον Μακαριστό Χριστόδουλο, διά μέσω της στρεβλής και εκτεταμένης απόπειρας μεταρρύθμισης του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος; Ξεχάσατε τόσο γρήγορα τα όσα απαξιωτικά είχε πει η υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μαριέττα Γιαννάκου επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, στον Μακαριστό Χριστόδουλο, όταν εκείνος αντιδρούσε για την κατάργηση του Μυστηρίου της εξομολόγησης στα σχολεία και του αντεθνικού και αντιχριστιανικού περιεχομένου των βιβλίων της Ιστορίας και των Θρησκευτικών; «…Τα βιβλία θα αξιολογηθούν, όπως έχει δεσμευτεί το υπουργείο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αποσυρθούν αν κάτι δεν αρέσει σε κάποιους (υπονοώντας τον Χριστόδουλο)…. Δεν θεώρησε ποτέ το υπουργείο ότι ο χώρος του σχολείου είναι χώρος εξομολόγησης…Είμαστε υπουργείο που διαλέγεται και συνεννοείται. Αλλά αν κάπου δεν συνεννοηθούμε, κάνουμε αυτό που πρέπει…». Ήταν η αλήστου μνήμης εποχή που τη συγγραφή αυτών των βιβλίων την αναθέτατε σε ανιστόρητους, που σκοπό είχαν την απόλυτη παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας, όπως η Ρεπούση, σημερινή βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, με τον «συνωστισμό στην παραλία» - αναφορά στην σφαγή των Μικρασιατών Ελλήνων στην προκυμαία της Σμύρνης - που ξεσήκωσε σύσσωμο τον Ελληνισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιαννάκου για την αμαρτωλή θητεία της στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας, καταψηφίστηκε και δεν εξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του 2007. Όμως, παρά την κατακραυγή και την αποδοκιμασία του λαού, ο Κ. Καραμανλής για το «θεάρεστο» έργο της, την τίμησε τοποθετώντας την πρώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ των ευρωεκλογών του 2009, στέλνοντάς την έτσι, στην Ευρώπη για να διαλαλήσει και εκεί το μίσος της για την  Ελλάδα και τον Χριστό.
            Ξεχάσατε πως ο Κώστας Καραμανλής, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσυπέγραψε μαζί με τη σύζυγό του το αίτημα για δημοψήφισμα που οργανώθηκε από τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και την Εκκλησία της Ελλάδος στις εκκλησίες των ενοριών, αντιδρώντας για την αφαίρεση της αναγραφής του Θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών; Τότε που ο Ελληνικός λαός προσήλθε στις εκκλησίες οικιοθελώς και ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ (άνω των 3 εκ.) το αίτημα για δημοψήφισμα, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση Σημίτη (2001) που αυθαίρετα και χωρίς κανένα αίτημα της Ε.Ε. προχώρησε στην εξάλειψη του Θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες! Τι έπραξε λοιπόν ο Κ. Καραμανλής, όταν το 2004 έγινε Πρωθυπουργός; Επανέφερε το Θρήσκευμα στις ταυτότητες όπως είχε δεσμευθεί με την υπογραφή του; Βεβαίως και όχι! Για άλλη μια φορά Έλληνας Πρωθυπουργός αθετεί τις υποσχέσεις του προς τον Ελληνικό λαό!

            Συνεπώς, μην το παίζετε κύριοι της ΝΔ και της κυβερνήσεως Σαμαρά, υπέρμαχοι της Ορθοδοξίας. Για άλλη μια φορά προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον Ελληνικό λαό εκεί ακριβώς που πονάει, προκειμένου να μην φύγετε από το σβέρκο του! Είσαστε το ίδιο άθεοι και αντίχριστοι με τους Συριζαίους. Άλλωστε, όλος ο καβγάς γίνεται για το ποιο από τα δυο κόμματα θα έλθει πρώτο για να απολαύσει τα πλεονεκτήματα του καλπονόμου. Γιατί όλοι πλέον, γνωρίζουν πως μετεκλογικά θα συγκυβερνήσετε, ικανοποιώντας την επιθυμία των παγκοσμιοποιητών!             
"Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου