Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

·       Τα δύο θανατηφόρα σενάρια των οικονομικών δολοφόνων της ΕΕ
·       Η συμμορία των τοκογλύφων της Ευρώπης κάνει τις τελευταίες πρόβες για την κατάσχεση του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων
·       Σόϊμπλε-Μέρκελ έχουν αποφασίσει πώς θα σφάξουν τη χώρα μας, ερήμην της κυβέρνησης Σαμαρά και του λαού! 

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Στην τελική και καθοριστική του φάση εισέρχεται το σχέδιο του οικονομικού στραγγαλισμού της Ελλάδος και του λαού της. Η μυστική συνάντηση που είχαν  προ ημερών στο περιθώριο του Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Γερμανίας, καθώς επίσης και ευρωπαίοι αξιωματούχοι, έγινε για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, εξουδετερώνοντας τις όποιες αντιδράσεις. Επειδή θα πρόκειται για ληστεία χειρότερη από αυτή που έγινε προ μηνών στην Κύπρο κι επειδή η οικονομική υποδούλωση του λαού πρέπει να υλοποιηθεί σε χειροπιαστό και άμεσο κέρδος για τους τοκογλύφους, σχεδιάστηκε  μυστικά η μέθοδος που θα εφαρμόσουν. Όπως ακριβώς μια εγκληματική συμμορία κάνει τις τελευταίες δοκιμές για την ληστεία που θα πραγματοποιήσει σε μεγάλη τράπεζα από την οποία θέλει να αρπάξει τον χρυσό που διαθέτει στο θησαυροφυλάκιό της, κατά τον ίδιο τρόπο η συμμορία των τοκογλύφων της Ευρώπης κάνει τις τελευταίες πρόβες για την κατάσχεση του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων.
Τι σημασία έχει εάν η Ελλάδα έχει αναλάβει εδώ και μερικές ημέρες την Προεδρία της ΕΕ για το ερχόμενο εξάμηνο;  Οι Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας και Ευάγγελος Βενιζέλος αποτελούν τις θλιβερές πολιτικές μαριονέτες που στα χέρια των  τοκογλύφων έχουν κάτσει στα τέσσερα και εκτελούν όλες τις εντολές καταστροφής της χώρας και αρπαγής της δημόσιας-ιδιωτικής περιουσίας. Η χώρα μας αποτελεί το τρυφερό φιλέτο που θα κατασπαράξουν οι οικονομικοί εγκληματίες της ΕΕ και ως τέτοια την έχουν παραδώσει στους νέους κατακτητές μας!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
Με το πρόσχημα της διάσωσης της ευρωζώνης και το επιχείρημα ότι αντί να δοθεί οικονομική ενίσχυση στην Ελλάδα μέσω δανεισμού, στο εξής θα συμμετέχει ο ίδιος ο φορολογούμενος πολίτης με την εφάπαξ φορολόγηση του 10% των καταθέσεών του, έπεσε στο τραπέζι -ώστε να προετοιμάσει τον λαό- το ένα μέρος του σχεδίου. Η μηνιαία έκθεση της Bundesbank που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο φόρος αυτός ανταποκρίνεται στην αρχή της εθνικής ευθύνης, σύμφωνα με την οποία οι φορολογούμενοι είναι υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησής τους πριν απαιτηθεί η αλληλεγγύη από άλλα κράτη»! Η ίδια έκθεση της Bundesbank επισημαίνει ότι το μέτρο θα έπρεπε να αποφασίζεται και να υλοποιείται γρήγορα προκειμένου να αποφεύγεται η φυγή κεφαλαίων!
Τι σημαίνει αυτό σε πολύ απλά ελληνικά; Ότι το πλιάτσικο των ιδιωτικών καταθέσεων θα γίνει αιφνιδιαστικά και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο λαός. Σε ανύποπτο δηλαδή χρόνο (βλέπε ημέρα Παρασκευή με το κλείσιμο των τραπεζών) θα αποφασιστεί η εφάπαξ αρπαγή του 10% των καταθέσεων με το πρόσχημα της εθνικής συμμετοχής όλων των Ελλήνων στη διάσωση της χώρας και της αποφυγής της χρεοκοπίας. Τα συστημικά ΜΜΕ θα κληθούν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό για να μπλοκάρουν ή αποφορτίσουν τις αντιδράσεις, με τους εντεταλμένους δημοσιογράφους να μιλούν για σωτήρια εθνική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά ο οποίος «γλίτωσε τον τόπο από ένα νέο δάνειο»!
Μέσα στο ίδιο σχέδιο ανήκει και η με 10% φορολόγηση της ακίνητης, ιδιωτικής περιουσίας! Εκεί πλέον θα γίνει η μπάζα με τη σέσουλα! Εάν μια οικογένεια έχει δυο ή τρία ακίνητα των οποίων η αντικειμενική αξία είναι 200.000 ευρώ, η φορολόγησή τους με εισφορά 20.000 ευρώ θα συνιστά την μεγάλη αρπαχτή για τους τοκογλύφους. Μπορεί να διανοηθεί κανείς τι θα σημαίνει αυτό για τα νοικοκυριά. Είναι που είναι  καταχρεωμένες οι ελληνικές οικογένειες, μία τέτοια ρύθμιση που από την μια μέρα στην άλλη θα καθιστά τον λαό υπερχρεωμένο έναντι του κράτους θα έχει ως αποτέλεσμα ή να τον χώνει απευθείας στην φυλακή ή να τον οδηγεί στο να …ξεφορτωθεί τα ακίνητά του προκειμένου να γλιτώσει τα σίδερα της φυλακής!   

ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Η δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η Ελλάδα είναι πιθανό να χρειαστεί νέο δάνειο, επιβεβαιώθηκε από το περιοδικό Spiegel και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης που κάνουν λόγο για το ύψος, τη μορφή και τους όρους της νέας βοήθειας προς την Ελλάδα. Το δάνειο το προσδιόρισαν άμεσα  στα 10 με 20 δις ευρώ ανάλογα με το αν υπάρχει κούρεμα χρέους ή όχι.
Το Spiegel, αναφέρει ότι πρόκειται για έτοιμο σχέδιο που έχει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και που αφορά στο νέο δάνειο. Επικαλείται έγγραφο που έχει στη διάθεσή του και αποτελείται από δύο σενάρια.
Το πρώτο σενάριο περιλαμβάνει κάποιο κούρεμα χρέους χωρίς να προσδιορίζονται άλλες λεπτομέρειες και ένα πακέτο 10 δισ. ευρώ, ενώ το δεύτερο σενάριο κάνει λόγο για 20 δισ. ευρώ χωρίς κούρεμα του χρέους. Όλα αυτά τα χρήματα όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα δοθούν από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.
Το σχέδιο του Σόϊμπλε προβλέπει απόφαση από την Ευρωζώνη πριν από τις ευρωεκλογές και θα υπάρχει ένας βασικός όρος προς την Ελλάδα να προωθήσει όλες ανεξαιρέτως τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις οι οποίες έχουν συμφωνηθεί. Σύμφωνα με το περιοδικό η Ελλάδα έχει προωθήσει λιγότερες από τις μισές μεταρρυθμίσεις που θεωρούνται απαραίτητες για την υγιή ανάπτυξη της οικονομίας.
Από την πλευρά της η Deutsche Welle αναφέρει ότι το «πιθανότερο σενάριο για την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών της Ελλάδας είναι ένα συμπληρωματικό πακέτο βοήθειας από τον ESM, (το οποίο δεν θα ονομασθεί τρίτο πακέτο) με όρους 'που δεν θα προκαλούσαν εντάσεις', ενώ δεν γίνεται καμία συζήτηση για ενδεχόμενο 'κούρεμα' ή ελάφρυνση του χρέους πριν από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τη Eurostat».
Όπως γίνεται αντιληπτό, το σενάριο του νέου δανείου θα καταστήσει περισσότερο σιδηροδέσμια την Ελλάδα η οποία θα παραμείνει για πολλές δεκαετίες υπό οικονομική κατοχή, με την ιδιωτική και δημόσια περιουσία να περιέρχεται σταδιακά στα χέρια των τοκογλύφων και τους Έλληνες να μετατρέπονται σε είλωτες-δούλους στα χέρια των ξένων κατακτητών τους.
Η αναβίωση μιας νέας Γερμανικής κατοχής με τις υπογραφές των νέων Εφιαλτών!

 "Ελεύθερη Ώρα"

1 σχόλιο:

  1. "Με το πρόσχημα της διάσωσης της ευρωζώνης και το επιχείρημα ότι αντί να δοθεί οικονομική ενίσχυση στην Ελλάδα μέσω δανεισμού, στο εξής θα συμμετέχει ο ίδιος ο φορολογούμενος πολίτης με την εφάπαξ φορολόγηση του 10% των καταθέσεών του, έπεσε στο τραπέζι -ώστε να προετοιμάσει τον λαό- το ένα μέρος του σχεδίου. Η μηνιαία έκθεση της Bundesbank που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο φόρος αυτός ανταποκρίνεται στην αρχή της εθνικής ευθύνης, σύμφωνα με την οποία οι φορολογούμενοι είναι υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησής τους πριν απαιτηθεί η αλληλεγγύη από άλλα κράτη»! Η ίδια έκθεση της Bundesbank επισημαίνει ότι το μέτρο θα έπρεπε να αποφασίζεται και να υλοποιείται γρήγορα προκειμένου να αποφεύγεται η φυγή κεφαλαίων! "

    Βγήκαν οι Γερμανοί και μας κατηγόρησαν ότι είμαστε εμείς πλουσιότεροι από αυτούς. Δεν μας είπαν όμως πώς γίναμε πλουσιότεροι, επειδή δεν τους συμφέρει. Πάρτε δάνεια, μας έλεγαν, για να αδειάζουμε εμείς τα ράφια των εργοστασίων τους και αυτό κάναμε με τα δανεικά. Τώρα που τα ράφια τους άδειασαν - το πήραν και άλλοι είδηση - και αφού τα οικονόμησαν γερά, έρχονται και μας τα παίρνουν όλα πίσω : Όλα όσα με τα δανεικά αγοράσαμε, αλλά και όσα χωρίς δάνεια αποκτήσαμε από τα ρημάδια (κληρονομιές) που μας άφησαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Αυτά που δώσαμε αντιπαροχή για να "τσοντάρουμε" τα ψίχουλα από τις συντάξεις.

    Ο γερμανικός κανόνας είναι άτεγκτος, μας θέλει όλους να τα φάγαμε μαζί με τους δικούς τους αχυρανθρώπους και τα δανεικά που τους έδιναν. Ο μόχθος μας με δανεικά πληρωνόταν, αλλά δεν το ξέραμε. Τώρα το μάθαμε, τώρα που γίναμε πλουσιότεροι από τους Γερμανούς αδειάζοντας με τα δανεικά τα ράφια των εργοστασίων τους, για να έρχονται να μας λένε ότι εμείς είμαστε οι πλούσιοι και εκείνοι οι φτωχοί. Και σαν να μην έφθανε αυτό, έρχονται με θρασύτητα να δικαιολογήσουν την αναμενόμενη νέα τους ληστεία, διαβάστε : «ο φόρος αυτός ανταποκρίνεται στην αρχή της εθνικής ευθύνης, σύμφωνα με την οποία οι φορολογούμενοι είναι υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησής τους πριν απαιτηθεί η αλληλεγγύη από άλλα κράτη»!

    Ας τρέξει λοιπόν πάλι η αγέλη των ψηφοφόρων να αναλάβει τις ευθύνες της και να δικαιώσει τους κλέφτες Γερμανούς και τους κλεπταποδόχους Έλληνες κυβερνήτες. Οι στραβοί και οι θεόστραβοι, αφιονισμένοι από το καθημερινό σφυροκόπημα των γκάλοπ, δεν είναι σε θέση να δουν πώς μπορούν να αντιδράσουν αποσείοντας από τις πλάτες τους αυτό το άθλιο επιχείρημα : «οι φορολογούμενοι είναι υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησής τους πριν απαιτηθεί η αλληλεγγύη από άλλα κράτη». Καμιά ψήφος σε κανένα

    http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/02/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή