Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΤΗΝΗ! ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες κατήγγειλε ότι έπεσε μία κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ των τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση βιασμού της 20χρονης φοιτήτριας είναι και μια νεαρή γυναίκα.
Πριν από λίγο, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων οι δύο Αλβανοί, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη.
Οι διωκτικές Αρχές ωστόσο διατηρούν επιφυλάξεις για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη φοιτήτρια δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής βίας, περιπλέκοντας περισσότερο την ιστορία.
Όπως καταγγέλλει η 20χρονη φοιτήτρια, πρόσφατα είχε γνωρίσει μέσω Facebook ένα συνομίληκό της. Οι δύο πήγαν στο σπίτι του αγοριού, όπου φέρεται να έκαναν χρήση μεφεδρόνης, συνθετικού ναρκωτικού ("μιάου" ή "Μ-Κατ" λέγεται στην πιάτσα των χρηστών), το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως "ναρκωτικό των βιασμών".
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει η 20χρονη, στο σπίτι βρέθηκαν άλλοι δύο άντρες και μία γυναίκα, οι οποίοι φέρεται να τη βίασαν.
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.
Πηγή: seleo.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Μπαρμπαγιάννη Παναγιώτα από τα φιλιατρά μεσσηνίας έχει τη μάννα της 10 χρόνια σε συνθήκες κωσταλέξι, καθώς κ την αδελφή της, εξυπηρετώντας κρατικά συμφέροντα που τις ήθελαν σε ρόλο πειραματόζωου. Το θέμα είναι τεράστιο κ εμπλέκει πολιτικούς παράγοντες και κοινωνικές ομάδες δημοσίων φορέων, κλπ. Τα κτήνη είναι περισσότερα στην Ελλάδα. Οι γυναίκες αυτές στην Ελλάδα καθημερινώς τρέφονται με κόπρανα και ουσίες που ρίχνουν σε διάφορα είδη. Έχουμε κ παιδιά για τους γονείς κ τα αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή