Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ...

Πριν από 2-3 μέρες ένας θρασύς νεαρός πήρε τηλέφωνο τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" και τον απείλησε ευθέως για κάποια σχόλια που είχαν αναρτήσει στο blog μας ανώνυμοι, στα οποία αναφερόταν όνομα και επίθετο τα οποία θεώρησε -ντε φάκτο- ότι αφορούν στον ίδιο! 
Παρά το ότι και το όνομα αλλά και το επίθετό του απαντώνται πολύ συχνά στον ελληνικό χώρο, ο νεαρός δήλωσε ότι το σχόλιο αφορούσε τον ίδιο και τηλεφωνώντας στον εκδότη του "Παρατηρητή", του είπε  απειλώντας τον: "Αν μέχρι τις 9.00 δεν έχεις αφαιρέσει το όνομά μου από τα σχόλια θα σου υποβάλω μήνυση την αστυνομία..."
Μιλάμε για πολύ καλόπαιδο.  Απρεπής με όλη τη σημασία της λέξεως, παρά το ότι είναι καμιά 25αριά χρόνια μικρότερος από τον Βραχιολίδη,  τον απειλήσει για ένα σχόλιο το οποίο θεωρούσε ότι τον έθιγε. Ο Βραχιολίδης του έκλεισε το τηλέφωνο, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο θρασύς όμως ξανατηλεφώνησε αμέσως. Ο Βραχιολίδης του είπε: "Άφησέ με σε παρακαλώ είμαι σε μια συνάντηση...". Ακάθεκτος ο θρασύς, συνέχισε: "Εγώ δεν είμαι σαν τον πρώην Δήμαρχο...". 
Ο Βραχιολίδης του ξαναέκλεισε το τηλέφωνο. Ο θρασύς με τη νέα του απειλή ήθελε να πει ότι ο ... "πρώην Δήμαρχος σου χαρίστηκε, εγώ δεν σου χαρίζομαι". Μάλιστα, απ'ότι είδε στις κλήσεις του ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", χθες, ο ίδιος νεαρός τον βομβάρδισε με νέα τηλεφωνήματα! 
Επειδή μπορεί κάποιοι να κάνουν τους κοτσαβάκηδες, τους προτρέπουμε να πάνε κατευθείαν στο αυτόφωρο.Έμαθαν φαίνεται καλά το...κόλπο από κάποιον άλλο να τρέχουν με το παραμικρό στην αστυνομία και να ζητούν την σύλληψη του blogger επειδή κάποιος τρίτος ανήρτησε ένα σχόλιο που αυτοί το θεωρούν δυσφημιστικό! 
Τους προκαλούμε λοιπόν να πάνε στο αυτόφωρο αλλά να ξέρουν ότι μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ. Η περσινή σύλληψη του Βραχιολίδη για αναίτιο λόγο από την Αστυνομία Χολαργού, έχει εκθέσει τους αρμόδιους, ο δε Εισαγγελέας που παρέλαβε την υπόθεση κατάλαβε το μέγα λάθος που έκαναν να συλλαμβάνουν blogger χωρίς ουσιαστική κατηγορία και είναι βέβαιον ότι δεν θα το επαναλάβουν. 
Ειδοποιούμε λοιπόν τον θρασύ νεαρό να πάει στην Αστυνομία, να καταθέσει μήνυση, αφού πληρώσει το σχετικό παράβολο και μετά θα τα πούμε κι εμείς με την αντίστοιχη μήνυση που θα του καταθέσουμε. 
Για όλα υπάρχει λύση... 

4 σχόλια: