Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"ΞΕΣΑΛΩΣΕ" Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ! ΜΕ ΣΕΞΥ LOOK, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ KAI ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ...


Η γυναίκα του Δημάρχου Αμαρουσίου ποντάρει στην ομορφιά της την οποία επιδεικνύει με ασυγκράτητο τρόπο. Προβάλλει το υψηλόκορμο σώμα της, με έντονο μακιγιάζ και με το βαθύ botox να πασχίζει να κρύψει  τις ρυτίδες, η κα Πατούλη δεν αντέχει άλλο να μένει στην σκιά του άνδρα της. Ως άλλη Γιάννα Αγγελοπούλου, η σύζυγος του Δημάρχου Ααμαρουσίου ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Αναστάσιου Μαυρίδη στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, τον οποίο θα στηρίξει η Ν.Δ., όπως από 16/11/2013 έχει αναγγείλει το «Σαμαρικό» «Αntinews». Αυτά αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές οι οποίες ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας χωρίς να υπάρξει διάψευση από μέρους της κας Πατούλη.  

Θεωρείται δε βεβαία η εκλογή της μια και στο Δήμο Πεύκης ήταν παλαιότερα εκλεγμένος ο Γιώργος Πατούλης με το συνδυασμό του Παύλου Καμάρα. Είχε δε, θητεύσει ως Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου. Ήδη, φιλικά προς τον δήμαρχο Πατούλη sites, εύχονται στην σύζυγό του να εκλεγεί μέχρι και...βουλευτίνα!    
Τι να πούμε εμείς; Ότι κάποιοι έχουν δει την πολιτική σαν ένα καλό μαγαζί, μια ...οικογενειακή επιχείρηση για την προβολή τους και ό,τι ήθελε προκύψει! 
mavridis_syn24072013

1 σχόλιο: