Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΙΝΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Στη χθεσινή εκπομπή "Μ' ανοιχτά αυτιά" του Νίκου Νικολόπουλου, έδωσαν το παρόν ο Μάκης Βραχιολίδης και ο Θανάσης Βαλυράκης. Ο πρώτος ως δημοσιογράφος που παρουσίασε το ρεπορτάζ (για λογαριασμό της Ελεύθερης Ώρας) και ο δεύτερος ως καταγγέλλων τον Δήμαρχο της Αθήνας Καμίνη. Ο Δήμαρχος αρνείται να καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου από απαλλοτρίωση που έχει κάνει σε οικόπεδο της οικογένειας Βαλυράκη! Δεν εφαρμόζει ούτε καν απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου το οποίο επέβαλε και πρόστιμο στο Δήμο Αθηναίων! Ο Θανάσης Βαλυράκης τσακίζει τον Καμίνη! Δείτε το βίντεο από την 1.01'.30' και μετά.   

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ 07 02 2014 from Epsilon TV on Vimeo.

1 σχόλιο:

  1. Μάκη Βραχιολίδη σε είδα χτες στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου που αφορούσε γιατί ο Δήμαρχος Αθήνας (;) Γιώργος Καμίνης που αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου από απαλλοτρίωση που έχει κάνει σε οικόπεδο της οικογένειας Βαλυράκη!

    Μετά σειρά έχει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ να καλέσει ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή του για το σήμα-μαϊμού που έχει τόσα χρόνια η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που θα είσαι πάλι καλεσμένος Μάκη Βραχιολίδη όποτε γίνει αυτή η εκπομπή.... Να δω τι άτοπα επιχειρήματα θα υποστηρίξει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.... Είμαι πολύ περίεργος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή