Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!

Με ανάρτησή του πριν από λίγο στο facebook ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος επισημοποίησε το ναυάγιο στις συζητήσεις για μια κεντροαριστερή δημοτική παράταξη. 
Ιδού τι λέει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος:

Δυστυχώς οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν. Ορισμένοι δεν μπορούν να ξεφύγουν με τίποτα από την προτεραιότητα των προσωπικών φιλοδοξιών και την παλαιοκομματική αντίληψη με τα προσωπικά μαγαζάκια.
Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Παγώνη, Καλλιοντζή, Συλλούρη, Πετράκη, Ξένου, Σαρρηγιάννη, Τσώτρα, Σιαμέτη, Καραμέτο και Καρατζά για την μακρόχρονη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Θέλω όμως να ευχαριστήσω ξεχωριστά και τους κ. Αγγελάκη και Τούτουζα για την μεγαλοσύνη τους και την υπέρβαση που έκαναν σε μια κοινή προσπάθεια για να ζήσουμε μια καλύτερη γειτονιά.
Τέλος θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον τέως δήμαρχο Χολαργού κ. Χαράλαμπο Σκούρτη και για την συμπαράστασή του, αλλά πολύ περισσότερο για την προσπάθεια που κατέβαλε να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις και ανιδιοτελώς, σε μια υγιή προσπάθεια απελευθερωμένη από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Έδειξε ότι είναι πολύ πιο νέος από πολλούς άλλους νέους. Η στάση του μέχρι την τελευταία στιγμή με συγκίνησε και έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά άξιζε τόσα χρόνια να είναι ο πρώτος πολίτης της πόλης μας.

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προσπάθεια να πείσουμε την κοινωνία ότι πρέπει να αλλάξει αντιλήψεις και νοοτροπίες!

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει μόνο μία Ναυαρχίδα στο Χολαργό - Παπάγο. ΟΙ υπόλοιπες είναι απλώς οδοντόκρεμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 11:52 ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΟΥΤΕ ΜΑΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ .
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ !

    2) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ

    " Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προσπάθεια να πείσουμε την κοινωνία ότι πρέπει να αλλάξει αντιλήψεις και νοοτροπίες! "

    ΑΠΑΝΤΩ

    ΠΡΙΝ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ,ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .

    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΘΑΣΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ Γ......Η ΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ή ΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ,
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ή ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ .
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ .
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ .
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
    ΔΕΣΜΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ,ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ - ΤΙΜΗΤΗΣ! ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ! ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ....ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

      Διαγραφή