Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ-ΥΜΗΤΤΟΣ!

ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ 38,5!!!



Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Τούτουζα, όχι μόνο για τον πολύ καλό χρόνο που πέτυχε (2.05'.37'') και την θέση που τερμάτισε (211 στους 432 αθλητές) αλλά για το γεγονός ότι έτρεξε σε όλη τη διαδρομή με 38,5 πυρετό! Πήρε ένα αντιπυρετικό κι έβγαλε τον αγώνα βελτιώνοντας μάλιστα το ατομικ΄πο του ρεκόρ στη διαδρομή κατά 6 περίπου λεπτά!
Είναι ψυχάρα ο Δημήτρης. Μπράβο του!
Η φωτογραφία που βάζουμε είναι από το αρχείο μας και είναι ιδαίτερα συγκινητική. Είναι από βράβευση του Τούτουζα από τον "Ομίλου JUDO-TAEKWONDO Xολαργού"  όπου πίσω του βρίσκεται ο Μιχάλης Βόλαρης ο οποίος δεν είναι πλέον στην ζωή.

3 σχόλια:

  1. Η ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΓΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ AUGMENTIN Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 38.5 ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα να κάτσει σπίτι, όμως, για να αναρρώσει εγκαίρως επειδή τον περιμένει και ο Εισαγγελέας, όχι τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πλοίο του Ξύδη μπάζει από παντού! Μην πιάνεστε από τα μαλλιά σας για να σωθείτε! Απλά εγκαταλείψτε το γιατί θα σας πάρει μαζί του στον πάτο (όπου πάτος ο Δασκαλόπουλος...). Μανώληδες, Κωστάκηδες, Βασίληδες: συνεχίστε τον πόλεμο κατά του Τούτουζα, δεν φαντάζεστε πόσο καλό του κάνετε!

      Διαγραφή