Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΙΣ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη συγκέντρωση της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» του Νίκου Νικολόπουλου στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Αθήνας, στην οποία ανακοινώθηκε μπροστά σε χιλιάδες συγκεντρωμένους και η υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής. Για αυτό και ακολουθεί και δεύτερη συγκέντρωση!
  
Η νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Παρκ, στη Λεωφόρου Αλεξάνδρας 10.
Ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος καλεί το λαό που ήδη απέδειξε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε νέο και πατριωτικό προσκλητήριο Δημοκρατίας, για να αποτινάξει την δικτατορία των μνημονίων και των υπηρετών του, που μέχρι σήμερα τον φτωχαίνουν, τον εξαθλιώνουν και τον ταπεινώνουν.
Στη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Παρκ θα παρουσιαστούν οι κεντρικοί άξονες της πολιτικής και του προγράμματός της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
"Ξεκινάμε μία δύσκολη, αλλά ελπιδοφόρα πορεία για την μεγάλη δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Και όλοι μαζί θα δώσουμε το παρόν στο νέο ξημέρωμα της Ελλάδας, λαού θέλοντος και Θεού επιτρέποντος...", τονίζει ο κ. Νικολόπουλος.
Όλοι μαζί να πούμε το πρώτο μεγάλο «ΟΧΙ». Ένα ΟΧΙ της ελπίδας και του μέλλοντος που αξίζουμε. Το ΟΧΙ της Ελλάδας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ.

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ .

    http://www.youtube.com/watch?v=WGo5TWo_pWw

    ΑπάντησηΔιαγραφή